Paardenhotel

shutterstock 679735834 1
Met de optimale voeding & voldoende beweging

Uw paard in goede handen

Dezelfde toewijding en energie die u in de verzorging van uw paard steekt, krijgt het in ons paardenhotel. Het paard is een edel dier, zegt men weleens en we zetten ons beste beentje voor om dat gezegde waar te maken.

Wanneer u van een vakantie geniet, legt ons paardenhotel uw paard in de watten. Over de verzorging, de voeding en eventuele speciale wensen, maken we vooraf duidelijke afspraken met u. In onze stallen is het bovendien altijd rustig: er vinden geen manege- of pensionactiviteiten plaats. 

In het Mérenscentrum geven onze toegewijde professionals uw paard optimale voeding, voldoende beweging en een uitstekende stal. We hebben zelfs een haal- en brengservice. Stuur ons zeker een bericht als u uw paard bij ons wil laten overnachten.

Ruime boxen van 3,50 m bij 4 m

Rustige & lichtrijke stallen

Korte stalling onder deskundig toezicht is de specialiteit van het Mérenscentrum. In de lichtrijke en rustige stallen staat uw paard in een ruime box van 3,50 m bij 4 m met een automatische drinkbak. Aan de voorkanten van de boxen staan tralies met een weefrek, waardoor de paarden sociaal contact met elkaar kunnen hebben. 

We beschikken verder over een dubbele wasplaats met koud en warm water, een solarium, een longeercirkel, een stapmolen, verschillende paddocks met automatische drinkbak en twee buitenpistes.

paho-102-nieuwbouw-oltmans-de-meuter-medium

Uw paard laten logeren in ons paardenhotel?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.