Koetsverhuur

shutterstock 91085834
Voortgetrokken door een Mérenspaard

Huur een koets voor uw evenement

Het Mérenspaard trekt koetsen in stijl. Naast een indrukwekkend uiterlijk hebben onze rossen een prima conditie en meegaand karakter. Ze zijn daarenboven 100 % verkeersmak en betrouwbaar. Met onze Mérenspaarden voor de koets voelt u zich steeds veilig.

Er zijn tal van gelegenheden waarvoor u een koets zou huren. Een verjaardag, kinderfeest, culinaire koetsrit of superromantisch cadeau voor uw geliefde? Wat de reden ook is, een tocht in een traditionele koets staat garant voor een onvergetelijke herinnering.

Boekt u liever een koetsarrangement op maat? Contacteer ons dan voor meer informatie.

Een romantische koetsrit voor koppels

Ga voor een liefdesarrangement, pure romantiek

Nog een cadeau nodig voor uw partner? Waarom geen romantische koetsrit waarvan u samen geniet? Perfect voor een sprookjesachtige Valentijn! Het speciale Puur Romantiek-arrangement van het Mérenscentrum heeft al vele koppels in de juiste sfeer gebracht.

Het trefpunt is ons koetshuis, waar een kop koffie, thee of warme chocomelk klaarstaat. Daarna pikt de koetsier u op voor de deur. Bij regen of kou houden dekens en een overkapping alles droog en warm. 

Onderweg komen alle romantische plekjes in het Pajottenland aan bod. Na ruim een uur is de koets weer in Ternat en sluit een glaasje champagne de liefdestocht af. Puur Romantiek kan u boeken voor twee personen en kost slechts € 85,00.

shutterstock 546908200
shutterstock 373574260
Met koetsiers in traditionele kledij

Met de koets naar uw trouw of jubileum

Tijdens uw trouwdag als royals met een koets naar uw huwelijksplechtigheid, het maakt meteen indruk. Twee diepzwarte paarden en koetsiers in traditionele kledij voegen extra sprookjesmagie toe aan uw bijzondere dag. De koets is de hele dag uw vervoermiddel. Bij slecht weer houdt de overdekking de rit knus en comfortabel.

Een originele manier om een jubileum op te leuken is die speciale dag te herbeleven met een koetsrit. Keer na al die jaren in stijl terug naar de plek waar het huwelijk voltrokken is of waar u elkaar ontmoette

U kan de rit eventueel zelfs met een picknick, een rit naar de feestzaal, een restaurant of ons koetshuis voor een culinair menu combineren.

Onze verhuurdiensten

Vier uw evenement in stijl

koetsverhuur

Koetsverhuur

Het Mérenscentrum verhuurt koetsen voor diverse gelegenheden (bv. huwelijken, verjaardagen,...).

koetshuisverhuur

Koetshuisverhuur

Organiseer uw feest, vergadering, teambuilding of ander evenement op een unieke locatie.

Interesse in onze koetsarrangementen?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!